Praktijk ZIJN

Praktijk ZIJN!

“Omgaan met verlies gaat niet over iets verwerken, maar hoe dit verlies te verweven in je leven.”

Voor Fiona Duppen, eigenaar van Massagetherapiepraktijk Zijn! mocht ik teksten schrijven. Fiona richt zich in haar praktijk met name op mensen die te maken krijgen met verlies en rouw in hun leven. Rouw volgt niet alleen na het overlijden van een dierbare. Er zijn vele vormen van verlies waar we niet altijd bij stil staan. Elk verlies laat sporen na, ook al ben je je daar niet altijd van bewust.

Rouw kan fysieke klachten, een verminderde weerstand en psychische klachten veroorzaken. Praten over een verlies kan nuttig zijn. Maar er over praten is alleen heilzaam als je tegelijkertijd verbindt, voelt en ervaart. Daarvoor is contact met je lichaam onontbeerlijk. In het lichaam is alles te voelen. Fiona gebruikt in haar praktijk diverse behandelvormen om spanning, ontspanning en emoties te ervaren, zoals: focussen, mindfulness, (energetische) massagetherapie en lichaamsgerichte oefeningen. https://massagetherapiepraktijk.nl/