Abonnement

Zelf website teksten schrijven
Heb je geen plezier in het schrijven van blogs of posts?
 
Heb je het er niet voor over om uren te besteden aan het verzinnen van nieuwe onderwerpen?
 
Misschien werk je liever een paar uurtjes per maand meer in je praktijk dan dat je zelf achter die computer moet kruipen?
 
Ik kan je helpen. Ik vind het namelijk wél leuk om blogs en posts te schrijven!
 

Met dit abonnement heb je er zelf geen omkijken meer naar, want ik zorg dat je elke week een tekst hebt en ik plaats alles ook nog voor je als je dat wilt.

Je kunt de teksten ook gebruiken als blog op je website en als nieuwsbrief. Zo ben je consequent één keer per week zichtbaar voor je (potentiële) cliënten.

Als je een WordPress website of een andere, makkelijke toegankelijke, website hebt en een e-mailmarketing programma als Mailblue/ActiveCampaign/Mailchimp gebruikt, dan kan ik het daar voor je plaatsen. 

De teksten zijn minimaal 400 woorden. Soms langer als dat zo uitkomt.

Deze posts zijn bedoeld als infotainment, om interactie te stimuleren op je pagina of om te vertellen over een dienst die je aanbiedt. Een bijpassend plaatje met jouw bedrijfsnaam of logo zit hier bij inbegrepen. 

Ik schrijf over:

-De mind-body connectie

-Psychosomatische klachten

-Homeopathie

-Hypnotherapie en psychosociale therapie

-Holistisch behandelen

-Healing

-Spiritualiteit

-Coaching

-Persoonlijke ontwikkeling

-Mindset

De werkwijze

In de Zoomcall bespreken we wat jij wilt promoten. Wanneer jij daarna een leuk onderwerp bedenkt, kun je dit bijvoorbeeld even inspreken op whatsapp: “He, ik had van de week een cliënt, die tegen dit en dat aanliep. Ik heb haar geadviseerd en gezegd dat.. blabla… Dat hebben vast meer mensen, dus wil je hier iets over schrijven?”

Omdat ik zelf ervaring heb als therapeut, snap ik meestal wel direct wat je bedoelt en is dit voldoende om een tekst over te schrijven.

Als je zelf al iets geschreven hebt, stuur me dan het Word document, zodat ik hier mee verder kan. Ik herschrijf het of hak het in stukjes voor nieuwe teksten.

Wanneer jij zelf geen ideeën hebt, neem ik je website en wat we besproken hebben in de Zoomcall als uitgangspunt en bedenk ik zelf onderwerpen die hier op aansluiten. 

De nieuwsbrief bevat dezelfde tekst als de blog/post. Ik zet de nieuwsbrief als concept klaar, zodat jij er zelf nog je actuele informatie aan toe kunt voegen, zoals de datum van een webinar of een workshop. Je kunt de nieuwsbrief dan versturen wanneer jij wilt.

Deze manier van werken werkt tot nu toe voor beide partijen heel fijn, heb ik gemerkt. 

Tarief van het abonnement

Voor € 395,- excl. btw per maand verzorg ik je wekelijkse posts, blog en nieuwsbrief. Je hebt hier zelf geen omkijken naar. Zelfs het plaatsen van de teksten en het klaarzetten van de nieuwsbrief doe ik voor je.  

Wil je meer volgers en likes?

Posts schrijven voor 10 volgers is leuk, maar levert je niet zo veel op. Als je je bereik op Social Media wilt vergroten, wil je dat meer mensen je zien. 

Wat kunnen we hier aan doen?

-Vriendschapsverzoeken sturen op Facebook en connecties uitbreiden op Linkedin. Vervolgens nodigen we connecties en vrienden uit om je bedrijfspagina te liken.

De berichten op je bedrijfspagina gaan we ook delen op je persoonlijke profiel, zodat meer mensen jouw berichten gaan zien en ze op een gegeven moment niet meer om je heen kunnen.

-Mensen gaan volgen op Instagram. De meeste mensen zullen je terugvolgen, waardoor zij je berichten kunnen gaan zien.

Dit is niet veel werk, maar het moet wel gedaan worden.

Je kunt deze service extra bij het blogabonnement voegen voor € 60,- excl. btw per maand.

Dus voor € 455,- per maand hoef jij zelf niet meer op Social Media te zitten, met de kans dat je afgeleid wordt door kattenfilmpjes en je weer twee uur zinloos hebt zitten scrollen. Dat gaat je zoveel tijd besparen! Hoe fijn is dat?

Facebook Bedrijfspagina

Heb je nog geen Facebook bedrijfspagina? Ik kan deze voor je inrichten met alle nodige bedrijfsinformatie en 2 berichten:

-je eerste (vastgezette) bericht, waarin staat wie je bent, wat je doet en wie je doelgroep is.

-een post om interactie te stimuleren bij je (toekomstige) volgers.

En we nodigen natuurlijk je Facebookvrienden uit om je pagina te liken.

Tarief: éénmalig € 150 excl. btw.

Nu hoor ik je denken...

  • Ik wil me niet opdringen door mensen vriendschapsverzoeken te sturen en ze uit te nodigen voor mijn pagina.
  • Elke week posten voelt opdringerig.
  • Elke week een nieuwsbrief?? Ik ga mijn mensen niet spammen!

Ik snap dat je dit zo voelt. Maar misschien mag je het even vanuit een andere hoek bekijken. Namelijk, vanuit het perspectief van je ideale cliënt. 

Stel: ik, Sigrid, ben jouw ideale cliënt.

Ik heb een probleem waar ik van wakker lig ‘s nachts. Jij bent de therapeut die mij kan helpen, maar dat weet ik niet, want ik zie jou nergens.

Als ik ga Googlen kom ik in een oerwoud van therapeuten terecht. Ik heb geen idee wie ik moet kiezen. De kans is groot dat ik bij jouw concurrent ga uitkomen, die niet zo goed is als jij.

Maar dan zie ik een post van jou, waarin ik mijzelf en mijn probleem herken. Dat is interessant… ik ga je volgen. In de loop van de tijd ga ik je leren kennen en heb ik echt iets aan de dingen die je deelt. Ik schrijf me in op je nieuwsbrief, want die berichten wil ik lekker makkelijk in mijn mail ontvangen. Jammer dat je maar één keer per week een nieuwsbrief stuurt, want ik kijk er elke keer weer naar uit. 

Ik modder maar een beetje aan met mijn probleem, totdat ik het echt zat ben. Jouw volgende nieuwsbrief of Facebookbericht raakt me en nu besluit ik: ‘Nu is het genoeg. Deze therapeut kan mij helpen en ik ga er voor. Waar kan ik een afspraak maken?’

Stop met aannemen dat je aan het spammen bent. Dat ligt helemaal aan jou, of je spamt. Leuke, waardevolle, kwetsbare, grappige, informatieve berichten sturen is iets heel anders dan spammen. 

Bovendien, vier keer per jaar een post of nieuwsbrief maken heeft geen enkele zin als het je doel is om meer cliënten te krijgen. Dan zijn mensen alweer vergeten wie je bent en hebben ze al iemand anders gevonden die hun probleem kan oplossen.

Hetzelfde geldt voor posten op Social Media. Mensen volgen jou, omdat ze het interessant vinden. Als jouw post niet resoneert, scrollen ze heus wel door. Het is net als het lezen van een krant.

Jij irriteert je toch ook niet als een ondernemer elke week met zijn advertentie over dekbedhoezen in de krant staat? Je denkt dan hooguit: ‘Ik heb geen dekbedhoes nodig’ en je slaat de pagina om. Klaar. 

Totdat je favoriete dekbedhoes uit zijn naden scheurt. Dan denk je meteen: ‘Wacht, die winkel met die dekbedhoezen… hoe heet ie ook alweer? Ik pak even de krant, want daar staat ie altijd in.’

Bingo. Missie geslaagd voor die dekbedhoes ondernemer. 

Je begrijpt hopelijk mijn punt. Laten we eens praten over jouw bedrijf. Plan je Zoomcall in:

https://ikschrijfjouwtekst.nl/contact/