Abonnement

Zelf website teksten schrijven
Heb je geen plezier in het schrijven van blogs of posts?
 
Heb je het er niet voor over om uren te besteden aan het verzinnen van nieuwe onderwerpen?
 
Misschien werk je liever een paar uurtjes per maand meer in je praktijk dan dat je zelf achter die computer moet kruipen?
 
Ik kan je helpen. Ik vind het namelijk wél leuk om blogs en posts te schrijven!
 

Met dit abonnement heb je er zelf geen omkijken meer naar, want ik zorg dat je elke week een tekst hebt.

Je kunt de teksten gebruiken als blog op je website, als post op Social Media en als nieuwsbrief. Zo ben je consequent één keer per week zichtbaar voor je (potentiële) cliënten. 

De teksten zijn ongeveer 400 woorden. Soms langer als dat zo uitkomt.

Deze posts zijn bedoeld als infotainment, om interactie te stimuleren op je pagina of om te vertellen over een dienst die je aanbiedt. Een bijpassend plaatje met jouw bedrijfsnaam of logo zit hier bij inbegrepen. 

Ik schrijf over:

-De mind-body connectie

-Psychosomatische klachten

-Homeopathie

-Hypnotherapie en psychosociale therapie

-Holistisch behandelen

-Healing

-Spiritualiteit

-Coaching

-Persoonlijke ontwikkeling

-Mindset

De werkwijze

In een Zoomcall bespreken we wat jij wilt promoten. Wanneer jij daarna een leuk onderwerp bedenkt, kun je dit bijvoorbeeld even inspreken op whatsapp: “He, ik had van de week een cliënt, die tegen dit en dat aanliep. Ik heb haar geadviseerd en gezegd dat.. blabla… Dat hebben vast meer mensen, dus wil je hier iets over schrijven?”

Omdat ik zelf ervaring heb als therapeut, snap ik meestal wel direct wat je bedoelt en is dit voldoende om een tekst over te schrijven.

Als je zelf al iets geschreven hebt, stuur me dan het Word document, zodat ik hier mee verder kan. Ik herschrijf het of hak het in stukjes voor nieuwe teksten.

Wanneer jij zelf geen ideeën hebt, neem ik je website en wat we besproken hebben in de Zoomcall als uitgangspunt en bedenk ik zelf onderwerpen die hier op aansluiten. 

 

Tarief van het abonnement

€ 250,- exclusief btw per maand.

Facebook Bedrijfspagina

Heb je nog geen Facebook bedrijfspagina? Ik kan deze voor je inrichten met alle nodige bedrijfsinformatie en 2 berichten:

-je eerste (vastgezette) bericht, waarin staat wie je bent, wat je doet en wie je doelgroep is.

-een post om interactie te stimuleren bij je (toekomstige) volgers.

En we nodigen natuurlijk je Facebookvrienden uit om je pagina te liken.

Tarief: éénmalig € 150 excl. btw.

Nu hoor ik je denken...

  • Ik wil me niet opdringen door mensen vriendschapsverzoeken te sturen en ze uit te nodigen voor mijn pagina.
  • Elke week posten voelt opdringerig.
  • Elke week een nieuwsbrief?? Ik ga mijn mensen niet spammen!

Ik snap dat je dit zo voelt. Maar misschien mag je het even vanuit een andere hoek bekijken. Namelijk, vanuit het perspectief van je ideale cliënt. 

Stel: ik, Sigrid, ben jouw ideale cliënt.

Ik heb een probleem waar ik van wakker lig ‘s nachts. Jij bent de therapeut die mij kan helpen, maar dat weet ik niet, want ik zie jou nergens.

Als ik ga Googlen kom ik in een oerwoud van therapeuten terecht. Ik heb geen idee wie ik moet kiezen. De kans is groot dat ik bij jouw concurrent ga uitkomen, die niet zo goed is als jij.

Maar dan zie ik een post van jou, waarin ik mijzelf en mijn probleem herken. Dat is interessant… ik ga je volgen. In de loop van de tijd ga ik je leren kennen en heb ik echt iets aan de dingen die je deelt. Ik schrijf me in op je nieuwsbrief, want die berichten wil ik lekker makkelijk in mijn mail ontvangen. Jammer dat je maar één keer per week een nieuwsbrief stuurt, want ik kijk er elke keer weer naar uit. 

Ik modder maar een beetje aan met mijn probleem, totdat ik het echt zat ben. Jouw volgende nieuwsbrief of Facebookbericht raakt me en nu besluit ik: ‘Nu is het genoeg. Deze therapeut kan mij helpen en ik ga er voor. Waar kan ik een afspraak maken?’

Stop met aannemen dat je aan het spammen bent. Dat ligt helemaal aan jou, of je spamt. Leuke, waardevolle, kwetsbare, grappige, informatieve berichten sturen is iets heel anders dan spammen. 

Bovendien, vier keer per jaar een post of nieuwsbrief maken heeft geen enkele zin als het je doel is om meer cliënten te krijgen. Dan zijn mensen alweer vergeten wie je bent en hebben ze al iemand anders gevonden die hun probleem kan oplossen.

Hetzelfde geldt voor posten op Social Media. Mensen volgen jou, omdat ze het interessant vinden. Als jouw post niet resoneert, scrollen ze heus wel door. Het is net als het lezen van een krant.

Jij irriteert je toch ook niet als een ondernemer elke week met zijn advertentie over dekbedhoezen in de krant staat? Je denkt dan hooguit: ‘Ik heb geen dekbedhoes nodig’ en je slaat de pagina om. Klaar. 

Totdat je favoriete dekbedhoes uit zijn naden scheurt. Dan denk je meteen: ‘Wacht, die winkel met die dekbedhoezen… hoe heet ie ook alweer? Ik pak even de krant, want daar staat ie altijd in.’

Bingo. Missie geslaagd voor die dekbedhoes ondernemer. 

Je begrijpt hopelijk mijn punt. Laten we eens praten over jouw bedrijf. 

https://ikschrijfjouwtekst.nl/contact/