Wil je fijne meditatieteksten voor je cliënten?

Geleide meditaties, visualisaties, hypnotherapie en zelfhypnose zijn super populair, en terecht.

Geleide meditaties spreken namelijk het onbewuste aan.

Het onbewuste is de toegang tot diepere inzichten en het veranderen van gedachten en gedrag die in onszelf geprogrammeerd lijken te zitten. 


Geleide meditaties en visualisaties werken fantastisch bij het verminderen van angsten, onzekerheid en pijn.

Ze kunnen gevoelens van zelfvertrouwen, eigenwaarde en vertrouwen in de toekomst versterken. 

 

Ze geven een extra dimensie aan je aanbod als therapeut omdat mensen hiermee thuis hun proces kunnen ondersteunen en versterken.

Alles wat belangrijk is voor je cliënt om te leren en te weten in zijn of haar proces, kun je vastleggen in een meditatie. 

Dit scheelt je tijd omdat je niet bij elke cliënt steeds weer persoonlijk je verhaal hoeft te doen en je cliënt kan de meditatie herhalen wanneer het nodig is.

Je kunt de teksten op verschillende manieren gebruiken, o.a.:

-Zelf de tekst inspreken op je telefoon en deze audio naar je cliënt sturen zodat deze jouw audio kan beluisteren.

-De tekst delen met je cliënt zodat deze de tekst zelf kan inspreken op zijn of haar telefoon en zelf kan beluisteren.

-Je audio laten bewerken met achtergrondmuziek en/of geluidseffecten en deze gratis of betaald delen met anderen.

 

Ik kan je helpen omdat...

Ik ben therapeut sinds 2006. In mijn praktijk heb ik mensen gezien met onzekerheid, perfectionisme, burn-out, faalangst, zingevingsvragen, chronische pijn, relatieproblemen, etc. Alles waar jij in je praktijk wellicht ook mee te maken krijgt. 

Ik heb cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. massagetherapie, psychosomatiek, mind-body connectie, trauma, verslavingen, hypnotherapie en psychosociaal therapie.

Ik kan in de meditaties en visualisaties creatieve oplossingen, inzichten en de juiste hypnotische suggesties verwerken die helpend zijn voor jouw cliënt.

 

Waar moet je meditatie over gaan?

-Voor wie is de meditatie?

-Welk probleem heeft die persoon?

-Hoe voelt de persoon zich?

-Hoe wil je dat de persoon zich voelt na afloop van de meditatie?

-Hoe lang wil je dat de meditatie duurt?

 

Wil je kant-en-klare teksten?

De teksten van de meditaties/visualisaties die ik al voor je klaar heb liggen, kun je naar eigen inzicht aanpassen en gebruiken hoe je dat zelf wilt. 

*De controlekamer. Deze visualisatie leidt je cliënt naar een fijne plek in het bos, waar een magische deur is. Deze deur leidt naar een ruimte waar de cliënt zijn of haar lichaam kan zien op een scherm. Via het bedieningspaneel kan de cliënt zien waar de plekken zitten die geheeld moeten worden. Met het benodigde gereedschap gaat de cliënt zelf aan de slag om de plekken aandacht te geven. Na afloop wordt de voortgang opgeslagen en keert de cliënt terug naar de fijne plek.

*De stem van je lichaam. Deze meditatie geeft letterlijke betekenis aan ‘luisteren naar je lichaam’. De stem van het lichaam vertelt wat het tot nu toe voor de cliënt heeft gedaan en vraagt compassie en herstel van de connectie.

*Totally Relaxed. Deze visualisatie leidt de cliënt naar een fijne plek in het bos, waar een fontein staat met helend water. De helende kwaliteit van het water kan door de cliënt gebruikt worden om direct pijn te verminderen en ontspanning door het lichaam te spoelen.

*Somatic Tracking. Er wordt gefocust op pijnlijke plekken, terwijl de cliënt tegelijkertijd wordt gevraagd met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar wat het lichaam hier nodig heeft. Door er met de volledige aandacht bij te zijn, kan het lichaam in de modus van veiligheid en ontspanning komen.

*Op avontuur in je lichaam. Deze visualisatie is een reis door het lichaam. Langs alle organen en weefsels, met hun symboliek. De cliënt krijgt inzicht in welke letterlijke en figuurlijke pijnpunten er aanwezig zijn. 

 

Deze visualisaties/meditaties zijn geschikt voor mensen met lichamelijke pijn en bevatten positieve suggesties, ontspanningsoefeningen en pijnreducerende technieken.

Per meditatie/visualisatie: € 75,-

Wil je een meditatietekst kopen? Stuur me dan een berichtje met je gegevens.

Je krijgt van mij vervolgens de factuur en na je online betaling stuur ik je het tekstbestand direct op.

Wil je teksten exclusief voor jou?

Wellicht wil je je cliënten iets leren en wil je niet steeds bij elke cliënt alles herhalen?

Of wil je je cliënt ondersteunen in het proces door iets mee te geven voor thuis?

Meditaties en visualisaties op maat zijn heel waardevol in jouw aanbod, omdat je je cliënt veel meer biedt dan alleen de sessies bij jou in de praktijk.

Het versterkt de werking van de sessies als de cliënt wat ‘huiswerk’ mee krijgt. 

Je kunt meditaties en visualisaties gratis aanbieden, maar je kunt je cliënten er ook voor laten betalen. 

Het is ook mogelijk om de door jou ingesproken meditatie te voorzien van geluidseffecten en passende muziek. Ik kan je doorverwijzen naar iemand die jou daar bij kan helpen.

Kosten van een meditatie op maat: € 0,20 per woord.

Neem contact met me op om je wensen te bespreken.