Een greep uit de ervaringen van klanten:

Patrick van Enschot. Houdingstherapeut. Patrick helpt je lichaam letterlijk en figuurlijk weer in evenwicht te krijgen, waardoor klachten verdwijnen.

https://www.houdingstherapie-hercules.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/houdingstherapie

“Sigrid helpt mij sinds dit jaar (2022) met teksten voor mijn landingspagina’s, welkomstmails, blogs, facebookposts, en nieuwsbrieven. Ik ben erg tevreden en blij met deze stap en leg in het kort even uit waarom.
Allereerst is het heel prettig samenwerken met Sigrid. Ik lever vaak ideeën aan door middel van een voicebericht en Sigrid weet dit dan zelf uit te werken tot een leuk verhaal dat aansluit bij mijn doelgroep.

Ik zie absoluut resultaat van Sigrid’s teksten. Ik krijg regelmatig complimenten van lezers van “mijn” nieuwsbrief over de leuke inhoud, maar merk dat (potentiële) cliënten hierdoor ook tot actie aangezet worden en (soms na jaren op de lijst te hebben gestaan) toch eindelijk een volgende stap zetten. Ook zag ik na een simpele herschrijving van mijn landingspagina’s gelijk veel meer aanmeldingen.

Sigrid is een vakvrouw die haar creativiteit en kennis combineert met een goed gevoel voor jouw doelgroep en jouw wensen, en dit weet om te zetten in leuke en effectieve teksten! Een absolute aanrader!

Patrick.

Anna Bron. Soma therapeut. Anna helpt je vrijer te bewegen en de meest vitale versie van jezelf te worden.

https://www.vrijerbewegen.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/vrijerbewegen.nl

“Je weet het goed te verwoorden en je maakt berichten die bij mij passen. Cliënten lezen het en herkennen zich vaak in een verhaal, dus dat doe je goed!

Anna.

Lara van Dongen. Psychotherapeut. Lara helpt vrouwen hun prins op het witte paard te vinden. 

https://liefdesschool.com/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Liefdesschool

“Dankjewel voor de teksten. Het ziet er beter uit, is ook meer vloeiend en het spreekt meer aan.

Lara.

Inge Beaujean. Spiritueel therapeut en Energy healer.

https://www.ingebeaujean.com/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Spiritual-Therapy-Counselling-Mindfulness-Teacher-263627126991082

“Sigrid’s hulp vragen voor de teksten voor mijn website is het beste wat ik voor mezelf gedaan heb! Tijdens het online kennismakingsgesprek besloot ik om Sigrid teksten te laten schrijven. In een kort tijdsbestek en met een aantal gerichte vragen had ze genoeg om aan de klus te beginnen. Communicatie verliep vlot en soepel.  Als je ook tegen het schrijven van teksten voor je site zit aan te hikken, kan ik je Sigrid van harte aanbevelen!

Inge.

Nathan Knip. Een therapeut met bezieling en passie die buiten de hokjes denkt. Traumatherapie, hypnotherapie en massage.

https://nathanknip.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/EffectieveTherapie

“Onlangs heeft Sigrid mijn website onder handen genomen.

En Yess….. Het is haar gelukt om pakkende en passende teksten te schrijven en ‘letterlijk die vertaalslag te maken’ waardoor er volgens mij een aansprekende site staat.

Het is haar gelukt mijn ziel, mijn bezieling terug te laten komen in de teksten, om te verbinden op de wijze waarop ik voor en met mensen werk. 

Na al het geploeter van de laatste jaren ben ik zo blij dat ik haar gevonden heb. En ze door haar ervaring in het werkveld echt aan kan sluiten en de juiste taal voor de lezer kan kiezen.

Het staat er echt alsof ik het zelf geschreven heb, maar nooit zo had kunnen beschrijven.

Kortom, ze luistert echt achter de woorden en vraagt door, ze heeft gevoel voor waar je vandaan komt, waar je heen wilt en wat je wilt zeggen. En beschrijft dit op een wijze die voor de lezer en mijzelf herkenbaar is.”

Nathan.

Next Level. Een boost voor je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

https://chrisvanbiesen.be/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/chris.v.biesen

“Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie inspirerende teksten die je voor mij schrijft. Wat ik voel kan jij onder woorden brengen. Je speelt in op mijn vragen en wensen, het is fijn om met jou samen te werken.”

Chris.

MassageZaken. Het magazine voor de Massagebranche.
 
“Sigrid schrijft sinds januari 2021 voor ons vakblad MassageZaken. Ze bedenkt zelf altijd interessante input voor artikelen en schrijft vanuit het oogpunt van onze lezers. We hoeven haar weinig uit te leggen en ze gaat zelfstandig aan de slag, waaruit altijd leuke en interessante artikelen voortkomen. Wij en onze lezers zijn erg tevreden.”
 
Redactie MassageZaken.
 
 
 
 
Praktijk Preventis

Praktijk Preventis. Behandeling van klachten met Oosterse massagetechnieken.  http://www.praktijkpreventis.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Praktijk-Preventis-1562844187345907

“Ik zag door de bomen het bos niet meer, door de hoeveelheid tekst die ik nodig had. Ik durfde daardoor niet verder te gaan. Met jouw hulp was het veel prettiger en makkelijker. Je gaf me het gevoel dat het goed zou komen, dat was heel fijn. Je rustige stem gaf me vertrouwen. Je kunt goed luisteren en pakt de kern van de boodschap. Je begreep mijn verhaal heel goed. Ik ben heel tevreden en dankbaar voor de samenwerking.”

Marlena.

Elephant Qi Massagepraktijk. Behandeling van klachten en ontspanning.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Elephant-Qi-103413888654430

“Ik zocht een tekstschrijver en werd door een kennis geattendeerd op je website. Het leek me goed dat je zelf ook ervaring hebt als masseuse. Het was in het begin even zoeken om de tekst te krijgen zoals ik die voor ogen had. Uiteindelijk was ik er erg mee geholpen, zodat ik me op andere dingen kon richten, zoals mijn praktijk opzetten. Het zijn mijn gesproken woorden die jij op papier hebt weten te zetten.
Dankjewel Sigrid, blij met het eindresultaat.”

Jaco.

Zentosa. Gezondheidspraktijk met Oosterse geneeskunde. https://zentosa.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Zentosagezondheid

“Ik had een goede tekst nodig voor mijn nieuwe website. Schrijven is niet mijn sterkste punt dus heb ik contact opgenomen met Sigrid. Ik heb voor haar gekozen omdat zij ervaring heeft in de massage/wellnessbranche. Na maar één telefoontje wist zij precies mijn verhaal om te toveren tot een prachtige tekst. Ik zou iedereen aanraden om Sigrid in te schakelen.”

Anna.

Triadome. Praktijk voor innerlijke balans. Hypnotherapie en psychosociale therapie. https://triadome.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/triadome

“Wat ik zelf moeilijk vond te beschrijven, daar heeft Sigrid mij mee geholpen. Het blijft mijn eigen tekst en ik heb het ervaren als samen tekstschrijven. Op een prettige open manier. Fijn om te ervaren dat ik het niet alleen hoef te doen. Sigrid, nogmaals dank, je hebt mij vooruit geholpen.”

Monique.

Kleinwellness. Mental-physical coach en Personal trainer. https://www.kleinwellness.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/KleinWellness

“Ik ben Sigrid tegengekomen in de FB groep voor massagetherapeuten. Ik heb altijd al een tekstschrijver gehad, maar doordat Sigrid in hetzelfde vak zit als ik, wist ik dat zij mij beter zou kunnen begrijpen. Het heeft me veel tijd gescheeld en ik ben erg tevreden over de teksten. Bedankt Sigrid, voor het herschrijven van mijn teksten en maken van het e-book.”

Yohaila.

Praktijk Maslina. Ayurvedische massages, voetreflex en sportmassages. https://maslina.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/PraktijkMaslina

“Sigrid heeft de last van het schrijven van leesbare Nederlandse teksten van mijn dyslectische, Kroatische schouders afgenomen. Het Facebook abonnement vind ik heel fijn, dat scheelt me zoveel tijd. Nu kan ik gewoon de dingen doen waar ik wel goed in ben.”

Barbara.

Massagepraktijk Lilium. Ontspanningsmassages, klachtenbehandeling en Cryolipolyse. https://www.massagepraktijklilium.nl/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Massagepraktijk-Lilium-823036354714301

“Ik heb Sigrid’s teksten gelezen in het magazine MassageZaken en besloot diverse teksten door haar te laten schrijven. Ik heb ook meteen een Facebook abonnementje genomen, zodat ik me vooral kan richten op wat ík goed kan: masseren!”

Ankica.

Massagepraktijk Moon. Praktijk voor wellness massages en behandelingen. www.massagepraktijkmoon.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/massagepraktijkmoon

 “Ik ben heel blij dat Sigrid mijn teksten heeft geschreven. Ik zou het zelf zo niet kunnen en toch is het alsof ik het zelf gedaan zou hebben, omdat het echt van mij uit is geschreven. Bedankt Sigrid!” 

Monique.

Praktijk Zenergya

Praktijk Zenergya. Massage en Craniosacraal therapie. www.zenergya.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/zenergya

“Super geschreven, ik word hier helemaal blij van! Het scheelt zo dat je een therapeutische achtergrond hebt en dat je weet waar het over gaat.”

Christina.

Praktijk Masaka

Praktijk Masaka. Massagetherapie en coaching. www.masaka.nl 

Facebookpagina: https://www.facebook.com/masaka.nl

“Dank je wel voor je snelle service. Het ziet er perfect uit! Ik ben hier heel erg happy mee!”

Karin.

Zorg en Ontspanning

Zorg en Ontspanning. Cursussen zorgmassage en massage bij kanker.              

“Mooi gedaan! Ik ben er erg blij mee. Mijn cursusaanbod is nu veel duidelijker. Dat heb je heel goed gezien en op ingespeeld.”

Kaberi.

(Helaas is Kaberi in november 2021 overleden)

Praktijk ZIJN

Massagetherapiepraktijk Zijn! Massagetherapie en Verlies en Rouw begeleiding. www.massagetherapiepraktijk.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/massagetherapiepraktijk.nl

“Ik kan zeker voorlopig weer vooruit op mijn website, ik ben er erg tevreden over!”

Fiona.

Praktijk Chimoon

Praktijk Chimoon. Klachtenbehandeling met massagetherapie vanuit een medische én holistische visie. www.chimoon.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/chimoonaromatherapie

“Heel goed en duidelijk! En kan me erg vinden in je tekst. Zoals jij het beschrijft, zo werk ik ook echt.”

Simone.

Praktijk Sumana

Praktijk Sumana. Massages en Meditatie-avonden www.sumana.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/shiatsupraktijksumana

“Wow! De essentie die ik niet op papier kreeg. Ik ben heel blij met de stukken. Blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en jouw het herschrijven hebben laten doen. “

Christian.

Bewust jezelf

Massagetherapie Bewust Jezelf. Bewustwording met behulp van massagetherapie, meditatie en mindfulness. www.massagebewustjezelf.nl  

Facebookpagina: https://www.facebook.com/MassagetherapieJolien

“Ik wil jou hartelijk danken voor het leveren van alle teksten. De teksten sluiten goed aan bij mij als persoon en de praktijk. Heerlijk om dat met een paar klikken op de website te kunnen zetten. Wie weet tot een volgende keer, ik weet je te vinden! :)”

Jolien.