fbpx
Typemachine, papier en roze verenpen

Sigrid Sneijders

Wie ben ik?

Voordat je met mij in zee gaat, wil je wellicht wel wat van mij weten. Ik schrijf teksten voor therapeuten, masseurs en coaches. Mijn jarenlange ervaring als therapeut, homeopaat en hypnotherapeut én mijn passie voor schrijven wil ik graag inzetten om jou inspirerende, passende teksten te bieden. Mijn missie is geslaagd als de teksten zo met jou resoneren, dat je het gevoel hebt dat je ze zelf geschreven zou kunnen hebben. 

Ik merkte al snel dat er behoefte was aan meer dan alleen teksten. Een website, foto’s en video’s horen ook bij het online zichtbaar zijn. Ik werk samen met professionele mensen om een compleet aanbod te kunnen bieden.

Mijn therapeutische achtergrond:

Deze eigenschappen passen bij mij:

 

 • HBO Hypnotherapie i.o.
 • HBO Psychosociaal therapie i.o.
 • HBO Klassieke homeopathie
 • NLP practitioner
 • Compassionate Inquiry (cursus van Gabor Maté)
 • Kindertolk workshops
 • Kindertekeningen workshops
 • MBO Massagetherapie (bindweefselmassage, voetreflex, haptonomische massage, lomi lomi, sportmassage, triggerpointmassage, mobilisaties, acupressuur, lymfedrainage)
 • MBO Lymfetherapeut
 • HBO Medische basiskennis
 • Triggerpoint Reset Methode
 • Daarnaast verdiep ik me in (ontwikkelings)trauma, dromen, chronische pijn, verslaving en de mind-body connectie.
Met mijn dochters op Castlefest!

Nog meer (eigen)aardigheden van mij:

 • Gek op de combinatie bier en spareribs.
 • Dubbel liggen om flauwe, slappe humor.
 • Midden in de zomer in de auto hard meezingen met de kerstcd die nog in de speler zit. 
 • Theeleut. 
 • Schrijfster in blijvende ontwikkeling.
 • 2 volwassen dochters, waar ik heel trots op ben.
 • Getrouwd met Erik, blij mee!
 • Nog 5 levens nodig om alle studieboeken te lezen die ik bezit.
 • Boek-koop-verslaving dus.
 • Wens: Eigen boshuisje hebben.
 • Bank, open haard, boek, bakje thee, rustig muziekje= topdag!
Wat kun je van mij verwachten?

Ik schrijf graag over onderwerpen waar ik zelf in mijn praktijk ook mee te maken heb. Mindset, persoonlijke ontwikkeling, massagetherapie, het onbewuste brein, hypnotherapie, homeopathie, de mind/body connectie, het is allemaal interessant. Het leukste is om onderwerpen die voor een cliënt wat zweverig lijken, lekker ‘down to earth’ en begrijpbaar te maken. Dan zijn er nog meer mooie resultaten te behalen in het leven van een cliënt. Als therapeut weet je wel wat een cliënt nodig heeft, maar om dat goed over te brengen valt nog niet mee. 

Als je kijkt bij de reviews, zul je begrijpen dat ik heel erg blij ben met deze reacties! Dit betekent dat ik mijn doel heb gehaald bij deze klanten: Teksten schrijven die precies de kern raken, de essentie. Ik geloof dat dat mijn kracht is en dat heb ik te danken aan de scholing en ervaring die ik heb opgedaan als therapeut. 

Ik schrijf ook artikelen voor de vakbladen MassageZaken en Hypnotherapie.