Teksten voor opleiders

Geef jij cursussen en/of opleidingen aan masseurs, therapeuten of coaches?

Heb je al eerder gewerkt met een tekstschrijver, maar begreep hij/zij de essentie niet genoeg?

Heb je wel inspiratie, maar gewoon geen tijd om zelf te schrijven? 

Wil je teksten laten schrijven voor Facebook, blogs, e.d., maar dan wel door iemand die direct snapt waar het over moet gaan?

Ik ben tekstschrijver voor therapeuten, masseurs, homeopaten en coaches. Wat mij anders maakt dan andere tekstschrijvers is dat ik zelf therapeut ben en daarmee makkelijk de essentie begrijp van wat jij wilt overbrengen.

Masseurs, therapeuten en coaches werken vanuit hun hart. Ze nemen vaak beslissingen op basis van wat goed voelt en wat resoneert met ze. Jouw teksten moeten hierop inspelen om jou te onderscheiden van overige opleiders.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sigrid Sneijders (1973), ik woon en werk in Hillegom. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. In 2008 ben ik een massagepraktijk begonnen aan huis. In de loop van de jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot massagetherapeut, klassiek homeopaat en hypnotherapeut (in opleiding). Meer lezen over mij

Toen kwam Corona.

Tijdens Corona ben ik, net als veel andere ondernemers, gaan nadenken over wat ik wil doen, ook als we weer meer vrijheid krijgen. Ik schrijf al jaren teksten voor mijn eigen praktijk en ik heb anderhalf jaar artikelen geschreven voor een platform voor masseurs. 

Ik kreeg regelmatig complimenten over mijn teksten, maar heb dit nooit als dienst aangeboden. Totdat de lockdown me stimuleerde andere bronnen van inkomsten te bedenken. Ik ben begonnen met websiteteksten te schrijven voor masseurs en therapeuten. De reacties hierop waren zo positief, dat ik besloot het tekstschrijven serieus uit te breiden. Ik schrijf nu ook voor een massage vakblad en een vakblad voor hypnotherapeuten. 

Wat schrijf ik?

Mijn doel is om een tekst te schrijven die perfect laat zien wie jij bent en wat je te bieden hebt. Een tekst die echt past bij jou, alsof je hem zelf geschreven hebt. Vanuit mijn eigen achtergrond als therapeut en eigenaar van een praktijk kies ik er voor om specifiek te schrijven over onderwerpen waar ik ervaring en affiniteit mee heb:

 • Mind-body connectie
 • Psychosomatische klachten
 • Massages en massagetherapie
 • Wellness
 • Homeopathie
 • Essentiële oliën
 • Hypnotherapie
 • Holistisch behandelen
 • Healing
 • Spiritualiteit
 • Coaching
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Trauma
 • Mindset
 • Fysieke behandelmethodes, o.a. triggerpointtherapie, shiatsu, voetreflex, bindweefselmassage
 • Energetisch behandelen, o.a. reiki, healing
 • Ondernemen als therapeut
Wat kost het schrijven van teksten?

Ik ben een voorstander van duidelijke afspraken over tarieven. Je wilt zelf ook vast weten waar je aan toe bent als klant. Lees er meer over op de pagina ‘Wat schrijf ik?’

Het is wel zo dat iedere opdracht weer anders is en dat het tarief dan ook in overleg kan afwijken.