Teksten voor masseurs, homeopaten en therapeuten

Wat schrijf ik?

Het schrijven van websiteteksten, artikelen, blogs, social media posts, nieuwsbrieven en folders. 

Afhankelijk van de website die je hebt, kan ik de teksten zelf plaatsen en je website aanpassen. Ik kan in WordPress over het algemeen goed werken.

Als je nog geen Facebook bedrijfspagina hebt, kan ik die voor je maken en je eerste teksten er in zetten. Als je zelf geen Facebook berichten wilt schrijven, kan ik ze voor je inplannen en plaatsen voor een vast bedrag per maand.

In principe zou je denken: ‘Een tekstschrijver is een tekstschrijver’.

Ja en nee. 

Ik heb er voor gekozen om specifiek te schrijven voor therapeuten, masseurs, homeopaten en coaches. Ook als je opleider bent, help ik je graag.

Mijn streven is namelijk dat jij meteen zegt: “Wauw, dit is precies mijn boodschap.” Vanwege mijn eigen achtergrond als masseur, coach en therapeut, heb ik maar weinig nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. 

Jij werkt veel op intuïtie en gevoel. Ik begrijp als therapeut hoe dat is. Ik zoek uit wat de essentie is van het werken met jou en vertaal dat naar een tekst die resoneert met jou.

Voorbeelden van onderwerpen waar ik over schrijf:

 • Mind-body connectie
 • Psychosomatische klachten
 • Massages en massagetherapie
 • Wellness
 • Homeopathie
 • Essentiële oliën
 • Hypnotherapie
 • Holistisch behandelen
 • Healing
 • Spiritualiteit
 • Coaching
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Mindset
 • Fysieke behandelmethodes, o.a. triggerpointtherapie, shiatsu, voetreflex, bindweefselmassage
 • Energetisch behandelen, o.a. reiki, healing
 • Ondernemen als therapeut

Facebook Aanbieding!!

Nu heb ik een leuke aanbieding voor je: 4 x per maand een post op je Facebook  praktijkpagina voor slechts € 150 excl. btw per maand! 

2 korte posts om interactie te stimuleren op je pagina en 2 langere posts van max. 400 woorden om te vertellen over een bepaald onderwerp. Op die manier kun je meer potentiële klanten naar je website trekken. Als dit je 2 extra klanten per maand oplevert, heb je de kosten er al uit. 

Heb je nog geen praktijkpagina? Voor eenmalig € 50 help ik je deze aan te maken en in te richten.

Als je mij beheerder/redacteur van je praktijkpagina maakt, plaats ik alles zelf. Je kunt mij ook je inlog geven, dan nodig ik je vrienden uit om je pagina te liken en deel ik je berichten ook nog op je persoonlijke pagina. Zo heb je er zelf helemaal geen omkijken meer naar.

Wanneer je interactie krijgt op je pagina en reacties op je posts en je hebt er geen tijd voor om hier steeds op te reageren, kun je ervoor kiezen om mij te laten reageren uit naam van je  pagina. Uiteraard laat ik specifieke vragen over behandelingen aan jou over. Ik hou bij hoeveel tijd ik er die maand aan heb besteed en werk hiervoor met een uurtarief van € 60 excl.btw. 

Voorwaarden voor deze aanbieding:

-Ik hoor graag over welke onderwerpen je graag wilt dat ik schrijf en welk publiek ze moeten aanspreken, maar je laat me vrij in de invulling hiervan. Als ik te veel research moet doen omdat het aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, kan ik het niet voor dit tarief doen. Bovendien laat je mij dit doen omdat je er zelf geen omkijken naar wilt hebben, toch? Probeer het gewoon een maand uit, als je het daarna anders wilt, kunnen we het daar over hebben.

-Het aantal woorden wordt niet afgewogen. Ik schrijf je tekst zoals ik dat zo goed mogelijk kan, maar let niet op een paar woorden meer of minder. 

-De factuur ontvang je voorafgaand aan de maand waarop ik voor je ga schrijven. Je kunt elke maand besluiten of je door wilt gaan of niet.

-De factuur voor het reageren op reacties en vragen van je bezoekers ontvang je aan het eind van de maand.

Websiteteksten:

Voor websiteteksten is het handig om een prijs per pagina of voor meerdere pagina’s af te spreken. Dit is al mogelijk vanaf € 75 (excl. btw), afhankelijk van wat er op de pagina moet komen te staan en hoeveel tijd het schrijven in beslag zal nemen.  Ik denk ook graag met je mee over de invulling van je website, als je nog niet zo goed weet hoe je het wilt.

Overige teksten:

Elke opdracht is natuurlijk weer anders, dus ook de prijs kan verschillen per keer. Voor nieuwe blogs, artikelen, nieuwsbrieven, folders, flyers, etc. kun je ongeveer rekening houden met de volgende tarieven:

300-500 woorden:  € 75

500-700 woorden:  € 105

700-900 woorden:  € 135

900-1200 woorden: € 180

1200-1500 woorden:  € 225

1500-2000 woorden: € 300

Als je al een tekst hebt en je wilt deze nagekeken en in de juiste vorm gegoten hebben, werk ik met een uurtarief van € 60 excl. btw. 

Als je liever een tarief per woord wilt afrekenen, is dat € 0,15.

Mijn streven is om vrijwel direct te beginnen aan jouw opdracht. Uiteraard hangt het er van af hoeveel werk het is. Ik zal er alles aan doen om je opdracht zo snel mogelijk klaar te hebben. Als je een deadline hebt, kunnen we dat bespreken.

Ik heb ervaring met WordPress, dus ik kan je teksten direct in je website plaatsen. Als je wilt kan ik met je meedenken over de invulling van je (nieuwe) website.  Ik ben geen webdesigner, maar ik kan wel met je meedenken en veel voorkomende taken in WordPress uitvoeren. Als je een Facebook pagina wilt aanmaken of nieuwsbrieven wilt gaan versturen naar je cliënten kan ik je hier ook mee helpen. Ik gebruik zelf voor het versturen van nieuwsbrieven ActiveCampaign en ben erg tevreden over de uitgebreide mogelijkheden, de service en het gebruiksgemak. Klik hier om meer te weten te komen over ActiveCampaign.

SEO teksten schrijven. SEO= Search Engine Optimization. Om beter vindbaar te zijn op internet helpt het om je tekst te voorzien van voldoende relevante informatie, voor de juiste doelgroep. Mijn doel is om je tekst zo goed mogelijk bij jou te laten passen én aan de eisen van SEO te voldoen. Maar alleen daarmee ben je er niet. Aan de achterkant van je website zijn er ook plekken waar je relevante tekst moet toevoegen. De combinatie van deze instellingen én de paginateksten vergroten de kans op zichtbaarheid. Als je wilt kunnen we daar naar kijken om er voor te zorgen dat je website zo goed mogelijk voldoet aan de voorwaarden voor een betere zichtbaarheid.