Hypnotherapie

Over hypnotherapie gaan de meest rare verhalen rond. Niet zo gek, als mensen nog steeds dat beeld in hun hoofd hebben van de toneelhypnose. Een hypnotiseur die ze laat rondspringen als een kikker, of een citroen laat eten en ze ondertussen laat denken dat het een gebakje is. En dat is dan nog redelijk onschuldig. Wie weet wat zo’n hypnotherapeut allemaal met je uitspookt terwijl je in trance bent?
 
Hypnotherapie is een prachtige behandelmethode en voor heel veel psychische problemen inzetbaar. Maar dan moeten je potentiële cliënten wel eerst met hun voeten op de grond gezet worden. Ze moeten weten wat hypnotherapie niet is en wat het wél is. Ze gaan ten slotte niet komen als ze (onnodig) bang zijn. Ik help je door passende blogs en Facebookposts te schrijven, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten bij jou.
 
Ik schrijf vanuit mijn eigen achtergrond als therapeut en mijn doel is een tekst te schrijven die bij jou en je werkwijze past. Alsof je hem zelf geschreven zou kunnen hebben, als je de tijd, zin en inspiratie had gehad.