Praktijk Sumana

Praktijk Sumana

And I said to my body, I want to be your friend.

Wat is bewustzijn? Daar kun je op verschillende manieren naar kijken. Is het bewustzijn het bewuste brein, waarmee je denkt, autorijdt, loopt of praat? Of is het veel meer dan dat?

Meditatie en massage is een prachtige combinatie. Christian van Praktijk Sumana helpt mensen hun bewust-zijn te verhogen en ik mocht hem helpen passende teksten voor zijn cliënten te schrijven. Veel mensen denken dat meditatie zweverig is, maar het is allesbehalve dat. Meditatie brengt je juist weer met je voeten op de grond, als gezonde tegenstelling tot het overmatige denken en piekeren dat we over het algemeen te veel doen. Meditatie brengt je in verbinding met je ware zelf, je lichaam, je emoties. Het verhoogt je bewust-zijn. Het helpt bij het loslaten van gedachten en herinneringen die niet helpend zijn voor je. In plaats daarvan leer je de focus te verleggen naar wat wel productief is. http://sumana.nl/