Kanker behandelen, kan dat?

Dr. med. Jens Wurster beschrijft in dit boek 12 van de zwaarste gevallen van ‘uitbehandelde’ patiënten. In 2006 waren zij volledig genezen. 6 jaar later was slechts één persoon overleden aan kanker nadat zij de therapie had afgebroken.

Deze mensen waren onderdeel van een onderzoek naar de werking van homeopathie bij kanker.  Hieruit blijkt dat zelfs gemetastaseerde tumoren nog behandeld konden worden.

Mensen die al regelmatig homeopathie toepassen in hun leven zullen hier niet van opkijken. Er is ook een homeopathische kliniek in Zwitserland die helemaal gericht is op het behandelen van kankerpatiënten. 

Elke patiënt is natuurlijk anders en iedereen mag gelukkig voor zichzelf uitmaken welke behandeling hij of zij wil toepassen. Homeopathie is een van de opties die je hebt, net als chemotherapie of bestraling. Je hoeft niet per se reguliere behandelingen te weigeren om homeopathie toch in te kunnen zetten. 

Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om homeopathie te gebruiken om de schadelijke effecten van reguliere behandelingen te verminderen, zoals bestraling, chemo of narcose. Er gebeurt dan niets met de werking, alleen de negatieve effecten kunnen verlicht worden.

Het boek is geschikt voor artsen, homeopaten en de patiënt die meer wil weten over de verschillende mogelijkheden.