Geen idee waar je over moet schrijven voor je praktijk?

Heb jij al een post geplaatst voor je praktijk deze week?

Het is mooi dat je een praktijkpagina hebt, maar je ‘moet’ er ook regelmatig iets op zetten om mensen te bereiken. En nee, 1 x per 3 maanden is niet regelmatig. Dan zijn mensen je zowat vergeten. Je bent niet de enige therapeut, coach of masseur. Op elke hoek van de straat kunnen mensen terecht. Je moet ze dus een goede reden geven om naar jou toe te komen.

Heb je een bepaalde groep mensen die je helpt in je praktijk? Of behandel je bepaalde klachten? Pik er eens specifiek een uit om je post over te schrijven. Ik heb bijvoorbeeld wel eens een post geschreven voor een therapeut over voetreflex bij hoog gevoelige mensen. Deze massagetherapeute behandelt natuurlijk ook wel andere mensen, maar ze kreeg meteen een reactie op haar post: “O, dan moet ik ook maar een keer bij je komen!”

Je mag natuurlijk zelf bepalen hoe vaak je iets op je pagina post, maar je doet het echt niet gauw te vaak. Er zijn therapeuten die denken dat ze opdringerig zijn als ze 1x per week iets op hun pagina plaatsen. Mensen volgen jouw pagina omdat ze het leuk vinden, omdat ze het je gunnen, maakt niet uit. Als ze het niet willen lezen, scrollen ze wel door. Als je tekst leuk, informatief, confronterend, hilarisch of interessant genoeg is, willen ze het vaak wel lezen. O, en vergeet niet om je posts af en toe eens te delen op je persoonlijke profiel!

Wil je wel onder de aandacht blijven bij bestaande klanten én nieuwe potentiële klanten bereiken, maar heb je absoluut geen tijd of zin om zelf te schrijven? Ik help je. Ik schrijf jouw tekst, zodat jij kunt blijven doen wat jij goed kan.